Skip to main content
Peer met ricotta en noten

Peer met ricotta en noten

Met cranberry's en honing

Ricotta en peer is een klassieke combinatie die je zowel in hartige als zoete gerechten tegenkomt. Je snijdt de peer zo dat er een sierlijke waaier ontstaat, waardoor het dessert er heel feestelijk uitziet. En zo smaakt het ook: met cranberry's, noten en honing is dit een heerlijk zoete en romige afsluiting van je avondmaal.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy
Serving amount

1 unit

Peer

100 g

Ricotta

(Contains: Melk (inclusief lactose))

100 g

Cranberry-pittenmix

(May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Not included in your delivery

2 teaspoon

Honing

Energy (kJ)1000 kJ
Calories239 kcal
Fat6 g
Saturated Fat2.7 g
Carbohydrate38 g
Sugar24 g
Dietary Fiber4 g
Protein6 g
Salt0.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Peer snijden
1

Halveer de peer in de lengte en verwijder het klokhuis. Snijd de peer in de lengte in dunne plakjes. Meng d ehelft van de honing door de ricotta.

Waaier maken
2

Verdeel de peer over de borden en leg de plakjes in de vorm van een waaier.

Serveren
3

Schep de honingricotta in het midden van de waaier, evenals de cranberry-notenmix. Besprenkel het geheel met de overige honing

This week's must-try HelloFresh recipes