Skip to main content
Romige smoothiebowl met peer, kiwi en cashewnoten-rozijnenmix

Romige smoothiebowl met peer, kiwi en cashewnoten-rozijnenmix

3.9
(19)
Allergens:
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 unit

Peer

1 unit

Groene kiwi

100 milliliters

Volle yoghurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

50 g

Cashewnoten-rozijnenmix

250 g

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Nutrition Values

/ per serving
Calories356 kcal
Energy (kJ)1489.5 kJ
Fat14 g
Saturated Fat6 g
Carbohydrate43 g
Dietary Fiber5 g
Protein10 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Food Processor

Cooking Steps

1

Verwijder het klokhuis van de peer en schil de kiwi. Snijd ¼ van de peer klein en verdeel over de ontbijtkommen.

2

Doe de kiwi met de overige peer, de 2 soorten yoghurt en de helft van de cashewnoten-rozijnenmix in een blender of hoge kom met staafmixer en pureer tot een dikke smoothie.

3

Schenk de smoothie over de kleingesneden peer in de ontbijtkommen en garneer met de overige cashewnoten-rozijnenmix.

This week's must-try HelloFresh recipes