
Je serveert de salade met kipfilethaasjes - het meest malse en gewilde stukje van de kipfilet.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
100 g
Chicken fillets
75 g
Giant couscous
(Contains: Tarwe May be present: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
½ piece
Cucumber
½ piece
Bell pepper
½ piece
Onion
20 g
Lamb's lettuce
25 g
Herbed cheese cubes
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
175 milliliters
Low sodium vegetable stock
½ tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
1 teaspoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
½ teaspoon
Mustard
to taste
Salt and pepper


Tip: In de volgende stap snijd je de paprika voor de salade. Je serveert de paprika rauw. Houd je hier niet van? Bak de paprika dan mee met de kip.

Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
