
Papaya is een exotische vrucht en komt oorspronkelijk uit Mexico. Rijpe papaya’s kun je het beste op een koele plek (rond de 12 graden) bewaren. Is de papaya nog niet helemaal rijp? Dan kun je deze vrucht laten narijpen op kamertemperatuur.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Papaya
1 stuk(s)
Banaan
stuk(s)
Naturel yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 el
Granola
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Lupine, Pinda's, Soja)
2 el
Honing

Snijd de papaya in de lengte doormidden. Lepel de zaden, en eventueel ook een klein gedeelte van het vruchtvlees, uit de kern zodat je de papaya kunt vullen.

Vul beide helften met yoghurt en bestrooi met muesli of granola. Snijd de banaan in plakjes en verdeel deze over de yoghurt

Garneer met honing en eventueel rode bessen.