Skip to main content
Papayaboten

Papayaboten

Een frisse afsluiting van een maaltijd!

Papaya is een exotische vrucht en komt oorspronkelijk uit Mexico. Rijpe papaya’s kun je het beste op een koele plek (rond de 12 graden) bewaren. Is de papaya nog niet helemaal rijp? Dan kun je deze vrucht laten narijpen op kamertemperatuur.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Sesamzaad
Tarwe
Lupine
Pinda's
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Papaya

1 stuk(s)

Banaan

stuk(s)

Naturel yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 el

Granola

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Lupine, Pinda's, Soja)

Zelf toevoegen

2 el

Honing

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

Lepel de zaden uit de kern.
1

Snijd de papaya in de lengte doormidden. Lepel de zaden, en eventueel ook een klein gedeelte van het vruchtvlees, uit de kern zodat je de papaya kunt vullen.

Vul beide helften met yoghurt.
2

Vul beide helften met yoghurt en bestrooi met muesli of granola. Snijd de banaan in plakjes en verdeel deze over de yoghurt

Garneer met honing en eventueel rode bessen.
3

Garneer met honing en eventueel rode bessen.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders