
Het rundergehakt in dit gerecht is alvast gekruid met köftekruiden – deze Turkse kruidenmix met komijn, kardemom en munt vult je keuken met heerlijke aroma’s!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Prei
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
¼ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½
Tomatenpuree
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Selderij, Gluten)
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
65 gram
Champignons
10 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
[Plantaardige] roomboter
175 ml
Zoutarme groentebouillon
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout

Tip: Voeg eventueel extra water toe als de orzo te droog wordt.


