Skip to main content
Fusion vistaco's met mangochutney

Fusion vistaco's met mangochutney

met koolsla, Mexicaanse kruiden, koriander en tomaat

4.0
(146)

De combinatie van zeevruchten en de Mexicaanse keuken vindt zijn oorsprong in de kustgebieden van Mexico, waar verse vis en schaaldieren in overvloed aanwezig zijn.

Labels:
Familie
Allergenen:
Vis
Mosterd
Ei
Tarwe

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd25 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk
Hoeveelheden

1 stuk(s)

Koolvis

(Bevat: Vis)

⅓ zakje(s)

Mexicaanse kruiden

1.5 stuk(s)

Tomaat

2.5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten: Selderij)

¼ stuk(s)

Limoen

100 gram

Wittekool en wortel

50 gram

Mayonaise

(Bevat: Mosterd, Ei)

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)

20 gram

Mangochutney

(Bevat: Mosterd)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Energie (kJ)3027 kJ
Energie (kcal)723 kcal
Vetten41.9 g
waarvan verzadigd4.6 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers14.9 g
Vezels7.6 g
Eiwitten28.1 g
Zout1.8 g
Potassium257.7 mg
Calcium14.1 mg
Iron0.3 mg
Bakplaat met bakpapier
Keukenpapier
Kom
Aluminiumfolie

Instructies

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Dep de koolvis droog met keukenpapier.
  • Wrijf in met de Mexicaanse kruiden (let op: pittig! Gebruik naar smaak) en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • Leg de koolvis op een bakplaat met bakpapier en bak 8 – 12 minuten in de oven.
Koolsla maken
2
  • Snijd de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.
  • Pers de limoen.
  • Meng in een kom de slamix met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Tortilla's verwarmen
3
  • Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.
  • Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.
Serveren
4
  • Serveer de slamix, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney en koriander allemaal in aparte schaaltjes.
  • Laat iedereen aan tafel zelf de eigen viswrap maken.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders