
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze geroosterde baguette met romig-frisse avocado en ei gaat perfect samen met de verse tomatensoep!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat: Rogge, Tarwe Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)
2 stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Limoen
10 gram
Verse bladpeterselie en koriander
125 gram
Rode cherrytomaten
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1000 ml
Verse tomatensoep met basilicum
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Zwaveldioxide en sulfiet, Mosterd, Lupine, Pinda's, Vis, Ei, Soja)
1 el
Olijfolie
4 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.