Skip to main content
Thaise kipcurry & Indiase boterkip
Thaise kipcurry & Indiase boterkip

Thaise kipcurry & Indiase boterkip

Voor in de oven of magnetron | 2 porties

4.2
(3)

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

Allergenen :
Vis
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd6 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

500 gram

Kip zoetzuur met rijst

(Bevat: Vis, Zwaveldioxide en sulfiet Kan bevatten: Gluten)

450 gram

Indiase boterkip met geroosterde bloemkool

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Gluten)

Voedingswaarden

Energie (kcal)588 kcal
Energie (kJ)2459 kJ
Vetten21.4 g
waarvan verzadigd8.9 g
Koolhydraten74 g
waarvan suikers6.6 g
Vezels4.3 g
Eiwitten22.7 g
Zout2.9 g

Instructies

Milde Thaise kipcurry
1

INGREDIËNTEN: rijst (water, basmatirijst, zout), kip met currysaus (kippendijfilet (scharrel), 12% kokosroom (kokosnootextract, stabilisator (carrogeen, guarpitmeel, xanthaangom)), sperziebonen, paprika, ui, water, limoensap, knoflookpuree (knoflook, water, zout, citroenzuur, citrusvezel), rode curry pasta (gedroogde rode chilipeper, citroengras, knoflook, sjalot, zout, limoenschil, galangal, korianderzaad, komijnpoeder), gembersiroop (suiker, water, gemberaroma), maizena (maiszetmeel), vissaus (ansjoVIS, zout, suiker en water), zout, Kippenbouillon (Zout, aroma's, aardappelzetmeel, suiker, gistextract, kippenvet, (kippenvet, antioxidant (rozemarijnextract)), kipextract, specerijen (kurkuma, witte peper), uiensapconcentraat, citroensap, zonnebloemolie)).

ALLERGENEN: Vis. Kan sporen bevatten van gluten bevattende granen. 

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g):    kcal    129    , kJ    547    , vet    4.6    g, waarvan verzadigd     3.2    g, koolhydraten    17    g, waarvan suikers    1.2    g, eiwitten    5.1    g, zout    0.49    g, vezels    0.6    g

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. Dit is een vers product. Geschikt om thuis in te vriezen. Oven (hete lucht) [200°C]: Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in een voorverwarmde oven. Magnetron [900 watt]: Prik gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 6 minuten.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

Indiase boterkip met geroosterde bloemkool en rijst
2

INGREDIËNTEN: 38% butterchicken (16% vrije-uitloopkippendijfilet, 10% tomaten polpa (gepelde tomaat, tomatensap, zuursel), 4% ui, 3% yoghurt (MELK), zonnebloemolie, 1% boter (MELK), knoflookpuree (knoflook, water, zout, citrusvezel, zuurteregelaar (citroenzuur)), gemberpuree (gember, water, zout, zonnebloemolie, zuurteregelaar (citroenzuur), verdikkingsmiddel (guarpitmeel, xanthaangom), conserveermiddel (kaliumsorbaat)), honing, zout, komijn, garam massala (koriander, komijn, zwarte peper, gember, kruidnagel, kaneel, kardemom), fenegriek, chilipoeder), water, 22% bloemkool (bloemkool, zonnebloemolie, zout, kurkuma, garam massala (koriander, komijn, zwarte peper, gember, kruidnagel, kaneel, kardemom), komijn, chili), 14% rijst, zout.

ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose). Kan sporen bevatten van gluten bevattende granen.

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g):    kcal    127    , kJ    532    , vet    5.8    g, waarvan verzadigd     1.5    g, koolhydraten    13    g, waarvan suikers    1.7    g, eiwitten    5.4    g, zout    0.73    g, vezels    0.9    g

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. Dit is een vers product. Geschikt om thuis in te vriezen. Oven (hete lucht) [200°C]: Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in een voorverwarmde oven. Magnetron [900 watt]: Prik gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 6 minuten.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Zalm in een knapperig jasje met krokante rosevalaardappelen

Zalm in een knapperig jasje met krokante rosevalaardappelen

met granaatappel, romige bieslooksaus en sperziebonen met amandelschaafsel
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Kruidige kippensoep met room

Kruidige kippensoep met room

met paksoi, wortel en aardappelen
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Varkenshaas in ontbijtspek met paddenstoelenroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met paddenstoelenroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Varkenshaas met kalfsjus en aardappelgratin

Varkenshaas met kalfsjus en aardappelgratin

met mesclunsalade met honing-mosterddressing
Hartige pie van gemengd gehakt met uienchutney

Hartige pie van gemengd gehakt met uienchutney

met sperziebonen
Wildzwijnburger met ovenfrietjes en kool-appelsalade

Wildzwijnburger met ovenfrietjes en kool-appelsalade

met toppings van blauwe kaas, ontbijtspek en cranberrychutney
Luxe caesarsalade met kip en spek

Luxe caesarsalade met kip en spek

met ansjovis, sperziebonen en zelfgemaakte croutons
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Zelfgemaakte kip cordon bleu

Zelfgemaakte kip cordon bleu

geserveerd met krieltjes en salade met honing-mosterdmayonaise
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Varkenshaas in zwartepepersaus

Varkenshaas in zwartepepersaus

met krieltjes en groene salade

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Tomatensoep met ciabatta met burrata

Tomatensoep met ciabatta met burrata

met vers basilicum en Siciliaanse kruiden
Flammkuchen met griezelige garnalen en rucolasalade

Flammkuchen met griezelige garnalen en rucolasalade

met mozzarella en gekaramelliseerde uienslierten
Sushibowl met warmgerookte zalm en avocado

Sushibowl met warmgerookte zalm en avocado

met gembermayonaise, radijs en komkommer
Vegetarische runderstukjes met cheesy aardappelen en basilicum

Vegetarische runderstukjes met cheesy aardappelen en basilicum

met verborgen groenten voor kinderen: paprika, courgette en ui
Salade met geroosterde geitenkaas en crostini

Salade met geroosterde geitenkaas en crostini

met gekaramelliseerde-uiensaus, walnootstukjes en appel
Mexicaanse stijl bulgurbowl met gebakken ei en avocado

Mexicaanse stijl bulgurbowl met gebakken ei en avocado

met mais-salsa en bietentortillachips
Fakirs vliegend tapijt

Fakirs vliegend tapijt

met rundermerguez en groene puntpaprika
Eendenragù met rode wijn en verse tagliatelle

Eendenragù met rode wijn en verse tagliatelle

met Grana Padano, wortel, bleekselderij, tomaat en peterselie
Geroosterde groenten met cranberry's en hummus

Geroosterde groenten met cranberry's en hummus

met bulgur, verse kruiden en Midden-Oosterse kruiden
Noedelsalade met biefstukreepjes, pinda's en verse kruiden

Noedelsalade met biefstukreepjes, pinda's en verse kruiden

met Vietnamese saus en geroerbakte radijsjes
Kipfilet in romige champignonsaus met dragon

Kipfilet in romige champignonsaus met dragon

met krieltjes en witlof-appelsalade
Varkenshaas met pistache-gremolata en labne

Varkenshaas met pistache-gremolata en labne

met pastinaakpuree en regenboogwortels
Spookachtige kipworstjes met bovennatuurlijk lekkere aardappelpuree

Spookachtige kipworstjes met bovennatuurlijk lekkere aardappelpuree

met ketel-gestoofde rodekool, appel en nachtmerrie-nootmuskaat
Kruidige garnalencurry met citroen en koriander

Kruidige garnalencurry met citroen en koriander

met rijst, paprika en kokosmelk
Familie-burgeravond: Italiaanse stijl veggie cheeseburger

Familie-burgeravond: Italiaanse stijl veggie cheeseburger

zelf samenstellen, samen genieten!
Pita's met kip, sojabonen en honing-gemberdressing

Pita's met kip, sojabonen en honing-gemberdressing

met pinda's, regenboogkoolsla en salade
Za'atar wraps met varkensvlees en verse kruiden

Za'atar wraps met varkensvlees en verse kruiden

met sinaasappelroomkaas, frisse salsa en sumak
Lugubere linguine met veggie vollemaan-gehaktballetjes

Lugubere linguine met veggie vollemaan-gehaktballetjes

met geroosterde-groentensaus en behekst basilicum
Stamppot met Amsterdamse Brandt & Levie-worst

Stamppot met Amsterdamse Brandt & Levie-worst

met uienchutney, tomaat en verse kruiden
Heekfilet à la meunière met wortel-linzenpuree

Heekfilet à la meunière met wortel-linzenpuree

met spinazie en geroosterd amandelschaafsel