Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Gekonfijte eendendijfilet
125 gram
Verse tagliatelle
(Bevat: Ei, Tarwe, Gluten Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Schaaldieren, Soja, Vis, Walnoten, Weekdieren)
100 gram
Mix van ui, wortel en bleekselderij
(Bevat: Selderij)
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
40 ml
Rode wijn
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Olijfolie
100 ml
Zoutarme runder- of groentebouillon
½ el
Witte balsamicoazijn
¾ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Did you know... celery is very nutrient-dense; it's rich in calcium as well as vitamins A and C. It's a great addition to soups, sauces and risottos, or it can also be enjoyed raw with dips. The carrot in this recipe also provides even more vitamin A.