
Passata di pomodoro is gemaakt van verse, rijpe tomaten die gekookt en vervolgens gezeefd worden. Het is de perfecte basis voor pasta- of pizzasauzen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
5 stuk(s)
Vegetarische gehaktballetjes van de Vegetarische Slager®
(Bevat: Gluten, Haver, Soja, Tarwe, Gerst Kan bevatten: Selderij, Mosterd)
90 gram
Linguine
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Ei, Soja)
100 gram
Passata
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Tomaat
20 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 tl
Paprikapoeder
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant die ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.


Tip: Heb je thuis een blender? Mix dan alle ingrediënten in je blender.

