
Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
2 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode ui
10 ml
Basilicumcrème
1 stuk(s)
Lecker Burgerlijk van de Vegetarische Slager®
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Mosterd, Rogge, Selderij, Ei, Gluten, Haver, Kan sporen van allergenen bevatten, Gluten, Soja, Tarwe, Gerst)
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat: Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Rogge, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ el
Zwarte balsamicoazijn
¼ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



