Het is aspergetijd! Haal het witte goud in huis met onze nieuwe Aspergebox en zet eenvoudig een driegangendiner voor vier personen op tafel.
In slechts een uurtje bereid je een witte aspergesoep, asperges op klassieke wijze met ham en cheesecake met verse aardbeien. Kook met de beste verse ingrediënten uit het seizoen en proef de lente op je bord.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
500 g
Potatoes
1500 g
White asparagus
200 milliliters
Heavy cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Shallot
10 g
Tarragon and chives
1 piece
Organic white rose roll
(Contains: Tarwe, Gerst May be present: Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Ei, Soja, Lupine, Gluten)
8 milliliters
Lemon-flavoured olive oil
1200 g
Baby potatoes
400 g
Hollandaise sauce
(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)
4 piece
Egg
(Contains: Ei)
20 g
Fresh curly parsley
(May be present: Selderij)
2 pack
GÜ - Cheesecake
(Contains: Melk (inclusief lactose), Gluten May be present: Noten, Soja)
16 slice
Ham
6 slice
Bacon
1 pinch
Nutmeg
2 piece
Garlic
250 g
Strawberries
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 piece
Low sodium vegetable stock cube
3 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Schil de asperges van het hoofdgerecht eventueel alvast mee, maar laat deze asperges heel.
Tip: Wil je na het eten van de soep gelijk het hoofdgerecht serveren? Begin dan eerst met stap 4 en ga daarna pas verder met stap 3.