Volgens Italianen past elke pastasoort bij een bepaalde saus. Zo past linguine, het dikkere broertje van spaghetti, perfect bij een lichte saus op basis van olie.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Cypriot-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
65 g
Red cherry tomatoes
40 g
Green pesto
(Contains: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten May be present: Pinda's, Noten)
90 g
Linguine
(Contains: Tarwe May be present: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
1 piece
Red onion
1 piece
Tomato
5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Balsamic vinegar
0.12 piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.
Tip: Let je op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. De overige pasta kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken of knip de linguine in stukjes en meng het in een soep.
Tip: Bak de witte grillkaas pas als de rest van het gerecht bijna klaar is. Dan kun je de witte grillkaas direct uit de pan serveren en is hij op z'n best: krokant vanbuiten en lekker mals vanbinnen.