Dit gerecht heeft zijn naam te danken aan een Rotterdamse kapper die in zijn shoarmarestaurant vaak vroeg om al zijn favoriete ingrediënten in één gerecht te combineren. Het restaurant begon het “het gebruikelijke van de kapsalon” te noemen - vandaar de naam van het gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Little gem
½ stuk(s)
Knoflookteen
80 gram
Vegetarische döner kebab
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe, Haver, Mosterd)
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Mini-komkommer
1 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
[Plantaardige] melk
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe knoflook? Gebruik dan minder knoflook naar smaak en/of bak het mee in de koekenpan.