
Kipfilethaasjes zijn het kleine stukje vlees onder de filet. Het is extra mals, gaart snel en absorbeert gemakkelijk marinades en kruiden!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Kipfilethaasjes
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Mosterd, Soja, Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe, Gluten)
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Rode ui
20 gram
Veldsla
25 gram
Kruidenkaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
¾ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout

Tip: Je serveert de paprika rauw. Houd je hier niet van? Bak de paprika dan mee met de kip.


