Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Appel
1 unit
Banaan
25 g
Dadelstukjes
75 g
Havermout
(Contains: Gluten)
1.5 teaspoon
Gemalen kaneel
1 unit
Ei
(Contains: Ei)
175 milliliters
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 teaspoon
Bakpoeder
(Contains: Melk (inclusief lactose), Lupine)
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de appel (elstar) in kwarten, verwijder het klokhuis en de schil en snijd de appel in kleine blokjes. Prak de banaan fijn met een vork in een mengkom.
Voeg de dadelstukjes, havermout, bakpoeder en kaneel bij de banaan en meng goed.
Voeg de appel en het ei toe aan het beslag en roer goed door. Voeg als laatste de melk en een snufje zout toe.
Schenk het havermoutbeslag in een kleine ovenschaal met bakpapier (zie tip) en bak 20 - 25 minuten in de oven. De havermout is gaar wanneer je er met een satéprikker in kan prikken en deze er droog uitkomt.
Verdeel de havermout uit de oven over.