Skip to main content
Halfvolle yoghurt met havermout

Halfvolle yoghurt met havermout

Met cranberry-pittenmix en blauwe druiven

4.4
(24)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

50 gram

Pitloze blauwe druiven

300 ml

Biologische halfvolle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

60 gram

Havermout

(Bevat: Gluten)

50 gram

Cranberry-pittenmix

(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1406 kJ
Energie (kcal)336 kcal
Vetten13 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten38 g
Vezels3 g
Eiwitten14 g

Instructies

1

Snijd de druiven doormidden. Meng de druiven met de halfvolle yoghurt en de havermout in de ontbijtkommen. Bestrooi met de cranberry-pittenmix.

2

Meng de helft van de druiven en de havermout door de halfvolle yoghurt in de ontbijtkommen.

3

Bestrooi met de overige druiven en de cranberry-pittenmix.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders