
Fan van tomaat? Deze soep bevat maar liefst drie soorten! Met gewone tomaat, cherrytomaten en semi-gedroogde tomaten geef je deze klassieker een extra intense smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Tomaat
30 gram
Semi-gedroogde tomaten
1 tl
Paprikapoeder
125 gram
Rode cherrytomaten
1 stuk(s)
Maanzaadbroodje
(Bevat: Tarwe, Gerst, Rogge, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten)
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
¾ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid bouillonblokje.

Tip: Zorg ervoor dat de koekenpan goed heet is voordat je de broodblokjes toevoegt. Zo worden ze lekker knapperig.
