
Fan van tomaat? Deze soep bevat maar liefst drie soorten! Met gewone tomaat, cherrytomaten en semi-gedroogde tomaten geef je deze klassieker een extra intense smaak.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 piece
Garlic
2 piece
Tomato
30 g
Semi-dried tomatoes
1 teaspoon
Ground paprika
125 g
Red cherry tomatoes
1 piece
Poppyseed roll
(Contains: Tarwe, Gerst, Rogge, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose) May be present: Ei, Mosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten)
¼ sachet(s)
Dried oregano
25 g
Grated mature cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
25 g
Organic sour cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
¾ piece
Low sodium vegetable stock cube
1 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper

Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid bouillonblokje.

Tip: Zorg ervoor dat de koekenpan goed heet is voordat je de broodblokjes toevoegt. Zo worden ze lekker knapperig.
