
De Duitse biefstuk is van superieure kwaliteit en kun je heel goed kort bakken voor een rosé burger, of zelfs rauw eten als tartaar.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
85 g
Giant couscous
1 piece
Garlic
80 piece
Portobello mushroom
1 piece
Tomato
25 g
Green pesto
(Contains: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) May be present: Pinda's, Noten)
2 piece
Steak haché
(May be present: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij)
40 g
Arugula
1 tablespoon
[Plant-based] butter
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
1 teaspoon
Balsamic vinegar
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Olive oil

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan maar een kwart van het bouillonblokje per persoon of gebruik natriumarme bouillon.



Tip: Wist je dat paddenstoelen schimmels zijn? Ze worden beschouwd als groente en zijn rijk aan vitamine B2. Dit houdt je energie op peil en voorkomt ontstekingen.