Elk perenras heeft zijn eigen oogsttijd, waardoor je peren het hele jaar door uit Nederland kunt eten. Toch zijn ze in de herfst vaak het allerlekkerst. Je houdt waarschijnlijk na het maken van dit broodje wat peer over. Kijk dan op ons blog voor een ander lekker recept met peer.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Peer
stuk(s)
Croissant
(Bevat: Gluten, Ei, Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Rucola
(Kan bevatten: Selderij)
6 stuk(s)
Alphenaer geitenbrie
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnoten
(Bevat: Noten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
naar smaak
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Honing

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken.

Snijd de croissants doormidden.

Besmeer de croissants met roomboter en beleg deze met wat rucola, 3 plakjes brie, de helft van de peer en de helft van de walnoten.

Besprenkel naar smaak met honing.