Skip to main content

Croissant met brie, peer en walnoten

Een lekker ontbijtrecept!

Elk perenras heeft zijn eigen oogsttijd, waardoor je peren het hele jaar door uit Nederland kunt eten. Toch zijn ze in de herfst vaak het allerlekkerst. Je houdt waarschijnlijk na het maken van dit broodje wat peer over. Kijk dan op ons blog voor een ander lekker recept met peer.

Allergens:
Gluten
Ei
Melk (inclusief lactose)
Noten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

½ unit

Peer

unit

Croissant

(Contains: Gluten, Ei, Melk (inclusief lactose))

to taste

Rucola

(May be present: Selderij)

6 unit

Alphenaer geitenbrie

(Contains: Melk (inclusief lactose))

10 g

Walnoten

(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Not included in your delivery

to taste

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Honing

Nutrition Values

/ per serving
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Snijd de peer in plakken.
1

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken.

Snijd de croissants doormidden.
2

Snijd de croissants doormidden.

Beleg de croissant met brie.
3

Besmeer de croissants met roomboter en beleg deze met wat rucola, 3 plakjes brie, de helft van de peer en de helft van de walnoten.

Besprenkel met honing.
4

Besprenkel naar smaak met honing.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes