Elk perenras heeft zijn eigen oogsttijd, waardoor je peren het hele jaar door uit Nederland kunt eten. Toch zijn ze in de herfst vaak het allerlekkerst. Je houdt waarschijnlijk na het maken van dit broodje wat peer over. Kijk dan op ons blog voor een ander lekker recept met peer.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ unit
Peer
unit
Croissant
(Contains: Gluten, Ei, Melk (inclusief lactose))
to taste
Rucola
(May be present: Selderij)
6 unit
Alphenaer geitenbrie
(Contains: Melk (inclusief lactose))
10 g
Walnoten
(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
to taste
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Honing

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken.

Snijd de croissants doormidden.

Besmeer de croissants met roomboter en beleg deze met wat rucola, 3 plakjes brie, de helft van de peer en de helft van de walnoten.

Besprenkel naar smaak met honing.