
Een goed begin is het halve werk. Marineer de biefstukreepjes al een dag van tevoren - zo trekken de smaken goed in voor een extra intense smaakbeleving.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1.25 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Rode peper
100 gram
Gesneden spitskool
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
⅓ bosje(s)
Bosui
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Witte langgraanrijst
125 gram
Champignons
½ el
Olijfolie
½ tl
Suiker
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten en tanden en gezonde spieren door de calciumboost.