
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
230 g
Baking potato
125 g
Unsalted butter
10 g
Fresh flat leaf parsley & chives
2 piece
Corn on the cob
2 piece
White demi-baguette
150 g
Peeled jumbo shrimp
2 piece
Chicken breast with garlic & herbs
2 piece
Pork sausage
100 g
Slaw mix
40 g
Mayonnaise
(Contains: Mosterd, Ei)
30 g
Smoky tomato ketchup
50 g
Organic sour cream
1 piece
Garlic
4 piece
Skewers
2 piece
Beef skewers
½ piece
Red onion
½ piece
Courgette
4 milliliters
Lemon-flavoured olive oil
½ piece
Romano pepper
2 teaspoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
1 teaspoon
Mustard

Tip: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.

Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.

