Skip to main content
Appel-banaanpannenkoeken
Appel-banaanpannenkoeken

Appel-banaanpannenkoeken

Super snelle pannenkoeken bak je op deze manier!

Omdat het beslag van banaan is gemaakt hebben de pannenkoekjes een fruitige smaak. Je kunt ze ofwel voor het ontbijt met Griekse of Turkse yoghurt en honing, of als dessert eten. Ga jij er na het avondeten van genieten? Voeg er dan een bol kaneelijs of een bol vanille-ijs aan toe. Multifunctioneel gerecht dus!

Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Banaan

½ stuk(s)

Appel

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

½ tl

Gemalen kaneel

4 el

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

stuk(s)

Honing

2 stuk(s)

Kaneel- of vanille-ijs

snufje

Zout

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

1

Volgt.

2

Volgt.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders