Tempeh zit niet alleen boordevol probiotica en voedingsstoffen, maar het absorbeert ook goed marinades, waardoor het ideaal is voor roerbakken, salades en grillen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Tempehblokjes
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Rode ui
½ head
Botersla
40 gram
Avocadodip
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
2 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
[Plantaardige] roomboter
¾ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
Maiszetmeel [of bloem]
naar smaak
Peper en zout
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in op te warmen, maar je kunt er ook voor kiezen om hiervoor de magnetron te gebruiken.
Tip: Dit recept is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Vervang de mayonaise dan door yoghurt.