Wist je dat verse geitenkaas niet alleen een goede smaakmaker is, maar ook een perfect zoutarmer alternatief voor harde kazen zoals Goudse of parmezaanse kaas?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Roerbakmix met champignons
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 ml
Kookroom
50 gram
Verse geitenkaas
10 gram
Gezouten amandelen
25 gram
Geraspte belegen geitenkaas
90 gram
Volkoren penne
½ tl
Mosterd
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm paddenstoelen- of groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. De overige pasta kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
Weetje: Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer, en vitamine B1, B2 en E.