Botersla bevat wel 2 tot 4 keer meer bladeren dan gewone sla. Daarnaast zijn de blaadjes ongeveer even groot en zijn ze mals en zacht van smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Paarse wortel
1 stuk(s)
Tomaat
¼ head
Botersla
½ stuk(s)
Limoen
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Steak
35 gram
Bruine snelkookrijst
1 el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
¼ el
Zonnebloemolie
¾ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak 30 minuten - 1 uur voor het bakken uit de koelkast.