Vandaag snelle ramen op het menu! Je brengt deze Japanse noedelsoep op smaak met gomasio - een Japanse smaakmaker van gemalen sesamzaadjes en een snuf zout.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 teaspoon
Fresh ginger
65 g
Mushrooms
1 piece
Garlic
⅓ bunch
Scallions
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
1 piece
Egg
(Contains: Ei)
50 g
Mie noodles
(Contains: Tarwe)
½ piece
Pak choi
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains: Sesamzaad)
½ piece
Carrot
15 g
White miso paste
(Contains: Soja, Tarwe)
1 tablespoon
Sunflower oil
1 teaspoon
[Plant-based] butter
400 milliliters
Low sodium mushroom or vegetable stock
Tip 1: Heb je geen paddenstoelenbouillon in huis? Gebruik dan groentebouillon.
Tip 2: Let je op je zoutinname? Gebruik dan een natriumarm bouillonblokje.
Tip: Let je op je zoutinname? Laat de witte miso dan achterwege en voeg eventueel later naar smaak toe.
Weetje: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.