Gnocchi is een pastasoort die, anders dan andere pastasoorten, gemaakt wordt van aardappel in combinatie met meel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
175 g
Gnocchi
(Contains: Tarwe, Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)
100 g
Spinach
(May be present: Selderij)
10 g
Grated Pecorino DOP
(Contains: Melk (inclusief lactose))
25 g
Blue cheese cubes
(Contains: Melk (inclusief lactose))
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
75 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Onion
½ piece
Apple
½ teaspoon
Mustard
½ tablespoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat appels flavonoïden bevatten? Dit zijn antioxidanten die ons beschermen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen in je lichaam veroorzaakt door bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
Tip: Scheur de spinazie eventueel in kleinere stukken als je niet van groot spinazieblad houdt.