Skip to main content
Roerei met tomaat, peterselie
Roerei met tomaat, peterselie

Roerei met tomaat, peterselie

en een volkoren pittenbroodje

4.0
(49)
Allergens:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe
Rogge
Gerst
Sesamzaad

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

1 unit

Pruimtomaat

3 unit

Verse bladpeterselie

(May be present: Selderij)

2 unit

Meerzadenbaguette

(Contains: Gluten, Tarwe, Rogge, Gerst, Sesamzaad May be present: Lupine, Ei, Soja, Melk (inclusief lactose), Noten, Gluten)

Not included in your delivery

drizzle

Melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)1013 kJ
Calories242 kcal
Fat11 g
Saturated Fat4 g
Carbohydrate10 g
Dietary Fiber1 g
Protein16 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan
Plate

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.

4

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes