
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
1 unit
Pruimtomaat
3 unit
Verse bladpeterselie
(May be present: Selderij)
2 unit
Meerzadenbaguette
(Contains: Gluten, Tarwe, Rogge, Gerst, Sesamzaad May be present: Lupine, Ei, Soja, Melk (inclusief lactose), Noten, Gluten)
drizzle
Melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.
Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.
Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.