
Kipfilet is een mager, veelzijdig stuk vlees met een milde smaak en malse textuur. Het absorbeert gemakkelijk kruiden en past bij veel verschillende keukens!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ blik(ken)
Cherrytomaten in blik
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
1.25 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.


