Deze pasta zit vol smaakmakers zoals zongedroogde tomaatjes, basilicum, rucola en Siciliaanse kruidenmix. Je zet dit heerlijke gerecht al binnen 20 minuten op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Onion
1 piece
Garlic
½ piece
Eggplant
30 g
Semi-dried tomato mix
90 g
Penne
50 milliliters
Cooking cream
5 g
Fresh basil
20 g
Arugula
15 g
Grated mature cheese
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
½ tablespoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
Flour
60 milliliters
Low sodium vegetable stock
1.5 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Is het lastig om 60 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer, of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Kook dan 70 gram pasta per persoon en gebruik de helft van de kaas. Van de rest kun je de volgende dag een salade maken.
Weetje: Wist je dat minder vlees eten voordelen heeft voor je gezondheid? Het draagt bijvoorbeeld bij aan een lager risico op hart- en vaatziekten.