Skip to main content
Naanpizza met geitenkaas en groenten

Naanpizza met geitenkaas en groenten

met als extra: rode puntpaprika, gemengde sla, olijven en walnoot

Het loont om een ui zorgvuldig te pellen - van alle ringen zit in de buitenste de meeste voedingsstoffen!

Labels:
Veggie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gluten
Selderij
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld
Hoeveelheden

½ stuk(s)

Rode ui

¼ stuk(s)

Courgette

25 gram

Wortel

25 gram

Zoete aardappel

1 tl

Gedroogde oregano

2 el

Passata

1 stuk(s)

Naanbrood

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Tarwe, Gluten)

50 gram

Verse geitenkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

125 gram

Rode cherrytomaten

5 gram

Vers basilicum

(Bevat: Selderij)

10 gram

Leccino olijven

¼ stuk(s)

Rode puntpaprika

20 gram

Rucola en veldsla

10 gram

Walnootstukjes

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

Witte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Energie (kcal)812 kcal
Energie (kJ)3398 kJ
Vetten39 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten89 g
waarvan suikers22 g
Vezels12 g
Eiwitten22 g
Zout2 g
Dunschiller of kaasschaaf
Koekenpan
Saladekom

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de ui in dunne halve ringen en snijd de andere helft fijn. Maak met een kaasschaaf of dunschiller dunne ronde plakjes van de zoete aardappel, de courgette en de wortel.

Groenten bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de halve uiringen, 1/2 tl oregano per persoon en de plakjes wortel en de plakjes zoete aardappel 4 - 6 minuten. Bak de laatste minuut de courgetteplakken mee. Breng op smaak met peper en zout.

Pizza bereiden
3

Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier en verdeel 2 el passata over elk naanbrood. Strooi er 1/2 tl gedroogde oregano, peper en zout overheen. Bak de naanbroden 2 minuten in de oven. Verdeel de gebakken ui, wortel, zoete aardappel en courgette over de naanbroden. Verbrokkel de geitenkaas erover en bak de naanpizza's nog 4 - 6 minuten in de oven.

Salade maken
4

Halveer de cherrytomaten en snijd de basilicumblaadjes fijn. Snijd de olijven in plakjes. Snijd de rode puntpaprika in blokjes. Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de witte balsamicoazijn tot een dressing. Voeg de rucola en veldsla, de tomaten, de rode puntpaprika, het basilicum, de olijven, de gesnipperde rode ui en de walnootstukjes toe aan de saladekom en schep goed om. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de naanpizza's in stukken en serveer de salade erbij.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders