Skip to main content
Naanpizza met geitenkaas en groenten

Naanpizza met geitenkaas en groenten

met als extra: rode puntpaprika, gemengde sla, olijven en walnoot

Het loont om een ui zorgvuldig te pellen - van alle ringen zit in de buitenste de meeste voedingsstoffen!

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gluten
Selderij
Noten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium
Serving amount

½ unit

Rode ui

¼ unit

Courgette

25 g

Wortel

25 g

Zoete aardappel

1 teaspoon

Gedroogde oregano

2 tablespoon

Passata

1 unit

Naanbrood

(Contains: Melk (inclusief lactose), Tarwe, Gluten)

50 g

Verse geitenkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

125 g

Rode cherrytomaten

5 g

Vers basilicum

(Contains: Selderij)

10 g

Leccino olijven

¼ unit

Rode puntpaprika

20 g

Rucola en veldsla

10 g

Walnootstukjes

(Contains: Noten May be present: Pinda's, Sesamzaad)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Witte balsamicoazijn

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Calories812 kcal
Energy (kJ)3398 kJ
Fat39 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate89 g
Sugar22 g
Dietary Fiber12 g
Protein22 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Peeler or Cheese Slicer
Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de ui in dunne halve ringen en snijd de andere helft fijn. Maak met een kaasschaaf of dunschiller dunne ronde plakjes van de zoete aardappel, de courgette en de wortel.

Groenten bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de halve uiringen, 1/2 tl oregano per persoon en de plakjes wortel en de plakjes zoete aardappel 4 - 6 minuten. Bak de laatste minuut de courgetteplakken mee. Breng op smaak met peper en zout.

Pizza bereiden
3

Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier en verdeel 2 el passata over elk naanbrood. Strooi er 1/2 tl gedroogde oregano, peper en zout overheen. Bak de naanbroden 2 minuten in de oven. Verdeel de gebakken ui, wortel, zoete aardappel en courgette over de naanbroden. Verbrokkel de geitenkaas erover en bak de naanpizza's nog 4 - 6 minuten in de oven.

Salade maken
4

Halveer de cherrytomaten en snijd de basilicumblaadjes fijn. Snijd de olijven in plakjes. Snijd de rode puntpaprika in blokjes. Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de witte balsamicoazijn tot een dressing. Voeg de rucola en veldsla, de tomaten, de rode puntpaprika, het basilicum, de olijven, de gesnipperde rode ui en de walnootstukjes toe aan de saladekom en schep goed om. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de naanpizza's in stukken en serveer de salade erbij.

Highest-rated dinner recipes

This week's must-try HelloFresh recipes