Za’atar is een groene kruidenmelange die heel populair is in het Midden-Oosten. Deze kruidige, frisse melange dankt zijn smaak aan ingrediënten als sumak en tijm.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
40 g
Chopped red onion
80 g
Veggie döner kebab
(Contains: Senf, Avoine , Soja, Hvede)
½ piece
Easy peel orange
3 piece
Mini tortillas
(Contains: Hvede)
½ sachet(s)
Za'atar
(Contains: Sesamzaad)
1 piece
Cucumber
1 piece
Tomato
5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Sellerie)
50 g
Cream cheese
(Contains: Milk)
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
1 tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Je serveert de overige ui rauw. Houd je hier niet van? Bak alle ui in deze stap dan mee met de vegetarische döner kebab.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!