
Mee Goreng is een heerlijk noedelgerecht uit Indonesië, en is ook populair in Maleisië en Singapore. Traditioneel bestaat het uit noedels, zoetzure saus en vlees, vis of groenten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ stuk(s)
Paksoi
100 gram
Wittekool en wortel
100 gram
Kip-kalkoengehakt
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
½ stuk(s)
Rode ui
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Pinda's, Sesamzaad, Gluten, Noten, Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe, Gluten)
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Gluten, Sesamzaad, Soja)
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)
¼ el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] ketjap manis



