
Ras el hanout is een klassiek Marokkaans kruidenmengsel. De naam betekent letterlijk 'hoofd van de winkel' - een mix van de beste kruiden van de marktkoopman!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Biefstukreepjes
20 gram
Gedroogde abrikozenstukjes
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Ras el hanout
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja)
½
Tomatenpuree
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Aubergine
½ el
Olijfolie
150 ml
Zoutarme runderbouillon
1 el
Rodewijnazijn
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?