Skip to main content
Verse linzensoep en woutkorn demi-baguette
Verse linzensoep en woutkorn demi-baguette

Verse linzensoep en woutkorn demi-baguette

1000 ml | 3 - 4 porties | 340 g groente

5.0
(3)

Vers, voedzaam en superlekker - deze linzensoep met woutkorn demi-baguette scoort hoog op alle vlakken.

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: Water, tomaat, 11% rode linzen, ui, wortel, SELDERIJ, zeezout, olijfolie, mix van kruiden en specerijen, tomatenpuree, citroensap

ALLERGENEN: Selderij. Kan sporen bevatten van ei, gluten bevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, soja, sulfiet en vis.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max 4°C). Na openen direct consumeren. De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Veggie
Opwarmen
Allergenen:
Selderij
Rogge
Tarwe
Gerst

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 ml

Verse linzensoep

(Bevat: Selderij Kan bevatten: Pinda's, Ei, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Melk (inclusief lactose), Vis, Mosterd, Noten, Gluten, Lupine)

2 stuk(s)

Woutkorn demi-baguette

(Bevat: Rogge, Tarwe, Gerst Kan bevatten: Soja, Melk (inclusief lactose), Noten, Gluten, Lupine, Sesamzaad)

Voedingswaarden

Energie (kcal)596 kcal
Energie (kJ)2493 kJ
Vetten13.7 g
waarvan verzadigd1.8 g
Koolhydraten85 g
waarvan suikers8.4 g
Vezels23.3 g
Eiwitten29 g
Zout7.3 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de demi-baguettes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders