Skip to main content
Tomaat-mozzarellabaguettes

Tomaat-mozzarellabaguettes

4 porties | met Italiaanse kruiden en vers basilicum

Knapperig brood, gesmolten mozzarella en warme, zoete tomaatjes - met dit recept zet je het binnen 20 minuten op tafel!

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gluten
Rogge

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk
/ Voor 2 personen

10 gram

Vers basilicum

200 gram

Passata

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Tomaat

4 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Tarwe, Gluten, Rogge Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Energie (kJ)3769 kJ
Energie (kcal)901 kcal
Vetten21.5 g
waarvan verzadigd8.9 g
Koolhydraten141.4 g
waarvan suikers10.9 g
Vezels11.8 g
Eiwitten33.8 g
Zout3.6 g
Potassium161.8 mg
Calcium7.5 mg
Iron0.2 mg
Kleine kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Halveer de baguettes in de lengte.
  • Snijd het basilicum fijn.
  • Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden, de extra vierge olijfolie en de helft van het basilicum. Breng op smaak met peper en zout.
Toppings toevoegen
2
  • Snijd de tomaat in blokjes.
  • Scheur de mozzarella in kleine stukjes.
  • Leg de baguettes op een bakplaat met bakpapier en verdeel de tomatensaus erover. Beleg met de mozzarella en de tomaat. 
Serveren
3
  • Bak de baguettes 8 - 10 minuten in de oven, of tot de kaas is gesmolten.
  • Garneer de baguettes met het overige basilicum en breng op smaak met peper en zout. 
  • Snijd de baguettes in plakjes en serveer.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders