Deze zomer haal je in één keer alles in huis voor een Mexicaans geïnspireerde barbecue! Met deze box zet je hamburgers, chimichurri garnalen, geroosterde mais met fetadip en pofaardappelen met zure room op tafel.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Hamburger bun with sesame seeds
(Contains: Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) May be present: Noten, Gluten)
2 piece
Hamburger from Meatier
(Contains: Mosterd May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij, Soja, Sesamzaad)
30 g
Sliced jalapeños
200 g
Feta
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Onion
1 piece
Avocado
1 piece
Tomato
1 piece
Lime
50 g
Sriracha mayo
(Contains: Soja, Mosterd, Ei)
390 g
Jumbo shrimp
(Contains: Schaaldieren)
20 g
Fresh flat leaf parsley, coriander & oregano
1 piece
Garlic
1 sachet(s)
Italian seasoning
4 piece
Skewers
2 piece
Corn on the cob
75 g
Aioli
(Contains: Mosterd, Ei May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Selderij, Soja, Sesamzaad, Weekdieren, Vis, Schaaldieren)
10 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
3 teaspoon
Smoked paprika
400 g
Potatoes
100 g
Crème fraîche
(Contains: Melk (inclusief lactose))
5 g
Fresh chives
to taste
Salt and pepper
3 tablespoon
Extra virgin olive oil
3 tablespoon
Olive oil
2 teaspoon
Red wine vinegar
Je begint dit recept met het bereiden van de zelfgemaakte guacamole. Gril de burgers en broodjes enkele minuten op de barbecue. Verdeel de guacamole over de broodjes, leg de burgers erop en beleg met de feta en andere toppings. Geniet van je Mexicaans geïnspireerde hamburgers!
De garnalen in dit recept zijn gemarineerd in kruiden en olijfolie. Rijg de garnalen aan de spiesen en gril ze 10 minuten op de barbecue. Bereid ondertussen de huisgemaakte chimichurri met verse kruiden. Sprenkel de chimichurri over de garnalen en serveer!
Je begint dit recept met het bestrijken van de maiskolven met een kruidenolie. Gril de mais kolven 20 minuten op de barbecue. Bereid ondertussen de fetadip. Garneer de maiskolven met de fetadip en verse peterselie en serveer terwijl ze nog warm zijn!
In dit recept wikkel je de aardappelen in aluminiumfolie en bak je ze 50 minuten op de barbecue. Maak ondertussen de topping klaar. Eet smakelijk!