Het is aspergetijd! Haal het witte goud in huis met onze nieuwe Aspergebox en zet eenvoudig een driegangendiner voor vier personen op tafel.
In slechts een uurtje bereid je een caesarsalade, asperges op klassieke wijze met zalm en cheesecake met verse aardbeien. Kook met de beste verse ingrediënten uit het seizoen en proef de lente op je bord.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1500 g
White asparagus
1 piece
Organic white rose roll
(Contains: Tarwe, Gerst May be present: Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Ei, Soja, Lupine, Gluten)
1200 g
Baby potatoes
400 g
Hollandaise sauce
(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)
4 piece
Egg
(Contains: Ei)
20 g
Fresh curly parsley
(May be present: Selderij)
2 pack
GÜ - Cheesecake
(Contains: Melk (inclusief lactose), Gluten May be present: Noten, Soja)
100 g
Radicchio & romaine
125 g
Red cherry tomatoes
300 g
Smoked salmon
(Contains: Vis)
50 g
Mayonnaise
(Contains: Ei, Mosterd)
6 slice
Bacon
10 g
Tarragon and chives
½
Anchovies
(Contains: Vis)
1 piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains: Melk (inclusief lactose))
250 g
Strawberries
4 teaspoon
White wine vinegar
4 tablespoon
Extra virgin olive oil
2 teaspoon
Mustard
to taste
Salt and pepper
Tip: Schil de asperges van het hoofdgerecht eventueel alvast mee.