
Vandaag bereid je een variant op pesto uit een potje door spinazie, basilicum, grana padano en cashewnoten te mixen tot huisgemaakte spinaziepesto.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Linguine
(Bevat: Lupine, Ei, Mosterd, Soja, Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe)
250 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Vers basilicum
¼ stuk(s)
Citroen
50 gram
Spinazie
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Pinda's, Noten, Sesamzaad, Kan sporen van allergenen bevatten, Cashewnoten)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
¾ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: De overige pesto is lekker als dressing door een salade de volgende dag, of op een boterham met kaas en tomatenplakjes voor lunch.
Weetje: Spinazie is een goede bron van ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel
