
NIEUW! Ontdek deze maand supersnelle recepten die in 15 minuten op tafel staan.
Heel september kook je supersnel: je zet al in 15 minuten een lekkere maaltijd boordevol groente op tafel. Wij maken het je gemakkelijk: de 200 gram groente per persoon in dit gerecht hebben we alvast voor je gesneden. Ook de kip is voorgesneden én gemarineerd - zo kook je vliegensvlug een goede maaltijd! Dat is nog eens een lekker begin van het nieuwe schooljaar.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 pak(ken)
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten)
200 gram
Oosterse groentemix
100 gram
Japans gemarineerde kipfiletreepjes
2.5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat: Gluten, Sesamzaad, Soja)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Ketjap manis
naar smaak
Peper en zout

• Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. • Kook de noedels 3 – 4 minuten in de pan met deksel. • Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

• Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok op middelhoog vuur. • Roerbak de kipfiletreepjes en groentemix 3 – 4 minuten • Snijd de verse koriander fijn.

• Voeg de Javaanse wokpasta en 1/2 el ketjap per persoon toe aan de wok en bak 3 minuten. • Roer vlak voor serveren de noedels door de groenten.

• Verdeel de noedels over diepe kommen. • Garneer met de koriander en gezouten pinda's.