
Met dit recept tover je 313 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ bosje(s)
Bosui
100 gram
Gesneden spitskool
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
4 plak(ken)
Ontbijtspek
¼ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Appel
25 gram
Sojabonen
(Bevat: Soja)
10 gram
Ponzu
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet)
7.5 gram
Worcestershiresaus
(Bevat: Gluten, Soja, Gerst, Mosterd)
30 gram
Tomatenketchup
8.75 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
1 el
[Plantaardige] mayonaise
30 gram
Bloem
35 ml
Water
¼ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Deze pannenkoek is voor 2 personen. Kook je voor 4 personen? Verdeel alle ingrediënten dan over 2 pannen.


Tip 1: Gebruik eventueel een bord om de pannenkoek om te draaien.
Tip 2: De pannenkoek mag nog een beetje zacht zijn vanbinnen.

