
Vandaag bereid je een nieuwe variant op de aardappelpuree die je gewend bent. Je voegt namelijk spinazie en basilicum toe en dat is verassend lekker!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
250 g
Potatoes
5 g
Fresh basil
1 piece
Skin-on hake fillet
(Contains: Vis)
125 g
Red cherry tomatoes
50 g
Spinach
½ piece
Red onion
½ piece
Garlic
1 tablespoon
Olive oil
5 milliliters
[Plant-based] milk
1 tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper

Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.

Tip: Je gebruikt de knoflook rauw. Houd je hier niet van? Bak de knoflook dan mee met de cherrytomaten.

