Skip to main content
Griekse yoghurt met peer en kokos-granola

Griekse yoghurt met peer en kokos-granola

4.1
(17)
Allergenen:
Gluten
Noten
Sesamzaad
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Lupine
Pinda's
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

90 gram

Granola

(Bevat: Gluten, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Lupine, Pinda's, Soja)

250 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

30 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)

1 stuk(s)

Peer

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)478 kcal
Energie (kJ)2000 kJ
Vetten26 g
waarvan verzadigd18 g
Koolhydraten48 g
Eiwitten11 g
Zout7 g

Instructies

1

Verdeel de Griekse yoghurt over de kommen.

2

Verdeel de granola over de Griekse yoghurt en garneer met de kokosrasp.

3

Serveer met een in stukjes gesneden peer of eet de peer later op de dag.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders