Skip to main content
Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
English
EN
Login
Login
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
English
EN
HelloFresh
Recepten
Gado gado met pandanrijst en zoetzure komkommer
Email
Facebook
Twitter
Messenger
Pinterest
Gado gado met pandanrijst en zoetzure komkommer
Extra in de 5-maaltijdenbox
Krijg tot € 100 korting + 2 maanden gratis extra's
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Lees meer
Bereidingstijd
30 minuten
oventijd
Niveau
Makkelijk
Voedingswaarden
/ per gerecht
Instructies
Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten
Dubbele smashburger met kaas op brioche
met gebakken paddenstoelen, truffelmayonaise en smokey ketchup
Brandt & Levie worst met zelfgemaakte jus
met peultjes en wortelpuree
Midden-Oosters gekruide roerbak met halloumi en rijst
met champignons, paprika en frisse yoghurtsaus
Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje
met ovenfriet en een frisse salade
Friese suikerbol met sinaasappelboter
Met volle yoghurt en sinaasappelsap
Kogelbiefstuk met chimichurri
met cerise aardappelen, champignons en een salade
Gemarineerde biefstuk met sjalottensaus
met ovengroenten, frietjes en truffelmayonaise
Gemarineerde biefstuk met zelfgemaakte kruidenboter
met aardappelschijfjes en geroosterde groenten
Verse makreel met bulgur, venkel en kappertjes
Gestoomde skrei met quinoa
Mediterrane kipfilethaasjes uit de oven met zelfgemaakte tzatziki
met aardappelpartjes in citroendressing en gebakken groenten
Tempehbowl met gember-honingglazuur
met sushirijst, furikakemayonaise en groenten
Zomerse orzosalade met gegrilde courgette, feta en granaatappelpitjes
Quinoa met ovengroenten, amandelen, labne en koriander
Conchiglie met rode biet, peer, geitenkaas en walnoten
Romige pasta met varkenshaaspuntjes
met aubergine en semi-gedroogde tomaten
Courgettepasta met romige kruidenkaassaus
met mini-romatomaten en basilicum
Double Veggie - Tostada met gekruid kipgehakt en cheddar
met jalapeño's, paprika en avocado als extra
Gebakken rijst met roerei en paksoi
met verse doperwten, wortel en pikante honingpinda's
Farfalle in avocado-pestosaus
met cherrytomaten, yoghurt en bosui
Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum
met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros
Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen
met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip
Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof
met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra
met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen
met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette
met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons
met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney
met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof
Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus
met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney
met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen
met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus
met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus
met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra
met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek
met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders
Veggie kaasschnitzel in salieboter met parelcouscous
met citroenmayonaise, pompoen en pastinaak
Kipworstjes met spaghetti in pesto-roomsaus
met champignons, prei en Italiaanse kruiden
Pizza met sticky harissa-aubergine, boerenkool en mozzarella
met gekaramelliseerde ui en ras el hanout
Tournedos met hollandaisesaus
met kruidenkrieltjes, salade en honing-mosterddressing
Cheesy tortilla-ovenschotel met kip en zure room
met volkoren tortilla's, tomatensalsa en mais
Grote garnalen met verse tagliatelle
in pittige tomatensaus met Brandt & Levie-varkensworst
Brandt & Levie-varkensworst met stamppot en witte kaas
met verborgen groenten voor kinderen: prei, wortel en ui
Wildzwijn-bolognese met gnocchi en Grana Padano
met spekreepjes, rode wijn en kleine rucolasalade
Kip in harissa-granaatappelsaus met amandelschaafsel
met kruidige bulgur, courgette en verse munt
Zalmfilet in romige knoflooksaus
met knolselderijpuree en knapperige witlofsalade
Bulgogibowl met steak
met rijst, sesam-koolsla en gomasio
Bulgogi stir-fry met noedels en kalkoenfilet
met bosui en zwart sesamzaad
Romige masala linzensoep met naan
met kruidige yoghurtsaus, kokosmelk en amandelschaafsel
Romige lasagne met venkel en prei
met vers basilicum, Italiaanse kaas en oregano
Sweet & sticky kip met gomasiobroccoli
met knoflook-gemberrijst en gefrituurde uitjes
Pasta caprese met serranoham
met rode pesto en pompoenpitten
Zalm met krieltjessalade
met appel, venkel en dille
Pita's met BBQ-kip en komkommer-koolsla
met verse kruiden, gebakken ui en puntpaprika
Kipfilethaasjes met sticky sinaasappelsaus
met rozemarijn-aardappelpartjes en geroosterde broccoli
Hartige pie van gemengd gehakt met BBQ-rub
met wortel, tomaat en bleekselderij
Bekijk ons menu