
De Duitse biefstuk is van superieure kwaliteit en kun je heel goed kort bakken voor een rosé burger, of zelfs rauw eten als tartaar.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
85 gram
Parelcouscous
1 stuk(s)
Knoflookteen
80 gram
Portobello
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Pesto genovese
(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)
2 stuk(s)
Duitse biefstuk
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij)
40 gram
Rucola
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan maar een kwart van het bouillonblokje per persoon of gebruik natriumarme bouillon.


