
De Duitse biefstuk is van superieure kwaliteit en kun je heel goed kort bakken voor een rosé burger, of zelfs rauw eten als tartaar.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
85 g
Giant couscous
1 piece
Garlic
80 g
Portobello mushroom
1 piece
Tomato
25 g
Green pesto
(Contains: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) May be present: Pinda's, Noten)
2 piece
Steak haché
(May be present: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij)
40 g
Arugula
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Olive oil
1 teaspoon
Balsamic vinegar
1 tablespoon
[Plant-based] butter
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan maar een kwart van het bouillonblokje per persoon of gebruik natriumarme bouillon.


